Obligatorisk gymnastik

Obligatorisk gymnastik

 

Obligatorisk gymnastik er som navnet hentyder til: obligatorisk.

Gymnastikken binder vores elever sammen på kryds og tværs af de fag/linjer de ellers har.  Vi har obligatorisk gymnastik 3 gange om ugen. Her vil du møde det forpligtende fællesskab, hvor alle elever laver gymnastik sammen uanset niveau. Vi sveder, leger, skubber til grænser, indlærer, sammensætter, dygtiggør os, løfter hinanden og vokser sammen.

Det er i obligatorisk gymnastik at årets opvisning bliver udviklet i samspillet mellem eleverne og vores dygtige og rutinerede “obli”-lærere. Vi bestræber os altid på at lave en nytænkende og spændende opvisning – et ‘show’ som bliver helt unikt for hver enkelt årgang og som forhåbentlig fylder eleverne med glæde og stolthed, når de går på gulvet. Suset, energien og fællesskabet mærkes til fulde, når opvisningen fuldendes og glider over gulvet i diverse haller rundt omkring i Danmark.

Alle elever bliver udfordret og får mulighed for at udvikle sig. Obligatorisk gymnastik er for alle, både dig der har lavet meget gymnastik og for dig, der endnu ikke har prøvet at være en del af et stort opvisningshold før. Vi forventer ikke, at du dygtig til gymnastik, men vi forventer, at du møder med en lystfuld indstilling, er motiveret og klar på at lære og løfte både dig selv og det det store fællesskab, således, at vi sammen kan skabe oplevelser for livet. Du bliver en vigtig brik i det store puslespil.

 

Undervisere i obligatorisk gymnastik

Cecilie Ravn Molbo Jensen

Christina Cuni

Klara Marie Zeuten

Line Kjærsgaard Knudsen

Malthe Brix Andersen

Peder-Andreas Nerup

Rasmus Lee Miller Balslev

Opvisninger 23/24

No Events