Faciliteter

SPRINGCENTER

25 meter fasttrack
4 springgrave
1 pomfritgrav
4 stortrampoliner til springgrav
1 stortrampolin til pomfritgrav
2 stortrampoliner med bungy

 FOREDRAGSSALEN

Vores foredragssal fra 2019 er bygget som et auditorie, hvor vi alle kan være samlet. Vi bruger foredragssalen til mange forskellige ting. Fx har vi morgensamling, fortælling, syng-med-aftener, foredrag, filmvisning, elevstyrede aktiviteter og meget mere.

RYTME

Vores 2 rytmehaller blev færdige i 2019. Dejlige lyse bevægelsesrum, der indbyder til god energi og svedig stemning. Der er virkelig rart at være. Vi bruger dem til TeamGym, Grand Prix, dans, rytme, obligatorisk gymnastik og forskellige valgfag. Om aftenen bliver de ofte brugt af eleverne selv til at øve serier, momenter mm.

VÆRELSER

På Stevns bor du på 2,3 eller 4 mandsværelser. Få bor på 1 mands værelse. Værelserne har forskellig alder, udseende og størrelse, men fælles for dem er, at du sammen med din roomie/roomies sørger for at gøre det så personligt og hyggeligt som muligt. Det er dit hjem, så det er vigtigt, at det føles rart og trygt.

 KRIDTHUSET

Kridthuset er vores hyggestue med sofaer. Det er her vi spiller spil, laver krea eller bare hænger ud, slapper af og hyggesnakker.

Kridthuset blev færdigt i 2021, så det er helt nyt og fint.

BIOGRAFEN

Vores “biograf” er fra 2022. Det føles næsten som en ‘ægte biograf’ med sidde/hygge pladser i forskellige niveauer, bløde madrasser og en projektor, så du og de andre elever selv kan sætte computer til og se den film I har lyst til. 

FITNESS

I vores fitness lokaler finder du et bredt udvalg af maskiner, vægte, bolde og andet træningsudstyr. Fitness bliver flittigt brugt af vores elever til både almindelig styrketræning, genoptræning og som en del af deres linjefag. Der er ofte høj musik og sved på panden her.

UDENDØRSAREALER

Stevns har hyggelige udearealer rundt omkring skolen: Beachvolley bane, et mindre træningsområde, et sofaområde, et hængekøjeområde, en fodboldbane på modsat side af vejen, et stort grønt område, hvor der spilles rundbold og hyggefodbold og sidst men ikke mindst er der 2 shelters og et bålsted i vores egen lille skov.

SPISESALEN

Spisesalen er det vigtige sted, hvor vi spiser alle vores måltider. Eleverne er meget fysisk aktive og har derfor brug for en masse energi. Der er plads til 110 personer ad gangen, som bordene står nu.  Derfor spiser vi  i 2 hold, hvilket gør stemningen hyggelig og intim.

OBLI-HALLEN

OBLI-Hallen er vores “multi-hal”. Det er her vi har obligatorisk gymnastik og her vores opvisninger på hjemmebane foregår. Derudover bruger eleverne hallen til basket, badminton, volley, høvdingebold, bordtennis og m.m.

 KLASSELOKALER

Vores lyse klasselokaler UV 1-4  ligger ved obli–hallen og derudover har klasse-undervisning i lokalerne på Boes. Fodbold bruger Boes-hallen til indendørs træning og så elsker vores danselinje at lave forestilling i hallen.