Besøgsaften

Du skal vælge den efterskole, som passer allerbedst til dig. Når du træder ind på Stevns skal følelsen være helt rigtig, for det er 10 vigtige måneder du skal tilbringe hos os. Derfor skal du besøge os. Vi glæder os til at møde dig og du kan se frem til at møde os og vores nuværende elever, som oftest er vilde med at fortælle om deres liv på efterskolen, og så elsker de at vise deres efterskole-liv og faciliteter frem. Du er også meget velkommen på vores åben hus arrangement på Efterskolernes Dag den sidste søndag i september.

 

 

Her vil du opleve en blanding af, at personalet fortæller om skolen, og at eleverne viser rundt på skolen. Vi vil blandt meget andet fortælle dig om vores nuværende linjer TeamGym, spring, dans, rytme og fodbold, vores nye studieretning Projekt S, som er prøvefri og vores nye linje build n’ burn fitness.

Eleverne fortæller om, hvordan de oplever at gå på skolen. Husk at du kun får svar på dine spørgsmål, hvis du stiller dem – brug elevernes viden om efterskolen til at give dig en fornemmelse af, om Gymnastikefterskolen Stevns er noget for dig.

Vi vil glæde os til at møde jer og tilbringe en hyggelig aften med jer.