Grand Prix

Grand Prix Gymnastikefterskolen Stevns

Fokusfaget Grand Prix er din mulighed for at komme i konkurrence med rytmisk gymnastik.

Grand Prix som gymnastikform er meget feminin, blød og æstetisk. Man konkurrerer som hold i serier, der kan være både med og uden håndredskab. Vi arbejder for at dygtiggøre dig som gymnast og nørder teknik, smidighed, afsæt, balancer, piruetter og spring over gulv. Derudover vil du på holdet arbejde med indlæring af koreografi, arbejde med udtryk, finesser og præcision.

Du kan glæde dig til kvalitetsfyldte træninger med masser af udfordringer. Vi forventer, du er en teamplayer, som har lyst at knokle igennem og har et stort engagement og gå-på-mod. Så lover vi masser af holdånd, hygge, glitter, glimmer og flotte koreografier. Du og holdet vil få de bedste forudsætninger for at få en god oplevelse med at gå i konkurrence. Vi deltager som skole hvert år i efterskole DM i rytmisk gymnastik med et eller flere hold.  Alt efter niveau deltager vores hold også ved andre konkurrencer som f.eks Easter Cup i Greve.

NB: Vælger du GP som fokusfag, så skal du være indstillet på at deltage i begge semestre (før og efter jul), da det kræver meget træning sammen som hold for at kunne gå til konkurrence i foråret, og der kan komme udgifter til køb af dragter/kjoler, hvis holdet ønsker deres egen.

Vores andre fokusfag

Friluftsliv

GymTræner

Powertumbling

ÅRGANG 21/22

Anna Rømer Thimgaard

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.