Friluftsliv

Friluftsliv på Gymnastikefterskolen Stevns

Friluftsliv er for dig, som elsker at bruge din krop i naturen og få fede, sjove og hyggelige oplevelser sammen med andre under åben himmel.

Gymnastikefterskolen Stevns har fantastiske muligheder for et spændende og varieret friluftsliv. Vi tager udgangspunkt i vores naturlejrplads, der ligger i skolens skov, og vi skal arbejde med alt fra udfordrende gruppedynamik til hyggelig madlavning over bål. I området omkring efterskolen er der gode omgivelser til vandring, kano, kajak og mountainbike og andre former for naturoplevelser. Friluftslivet handler i høj grad om at komme på tur!

Derfor skal vi i løbet af første semester på kajaktur, og vi skal lave vores eget projekt: Alene på Stevns. Derudover skal vi klatre i København og svæve gennem Camp Adventure. Der bliver udeovernatninger, bålmad og måske vinterbadning. På andet semester skal vi blandt andet på UNO-tur i den mørke vinter, lave bålmad, vinterbade og svede i hjemmelavede saunaer og køre Mountainbike. Vi slutter foråret af med et brag af en kanotur på Susåen.

Ud over det bliver der tid til nogle spontane aktiviteter som fx vandring, fisketure, klatring, førstehjælp med fokus på udeliv, ridning, litteranatur, udelege, naturoplevelse, udstyrslære, kort og kompas, naturfoto, svedhytte og elevplanlagte aktiviteter. Hvis du vælger friluftsliv på Stevns, er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at fryse, svede, knokle og bande, men til gengæld er der også garanti for, at du kommer til at have det sjovt, rykke dine grænser og udfordre dig selv.

Vores andre fokusfag

Grand Prix

GymTræner

Powertumbling

ÅRGANG 21/22

Anna Rømer Thimgaard

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.