Vi søger ny forstander
 

Har du lyst til at stå i spidsen for en gymnastikefterskole med høj faglighed og stolte traditioner? Kan du sætte retning og sikre følgeskab til skolens udvikling med fokus på pædagogisk- og kropsligdannelse? Vil du være med til at skabe rammerne for fremtidens unge? Så er du måske vores nye forstander.

Gymnastikefterskolen Stevns søger en ny forstander til vores traditionsrige skole med dybe rødder i gymnastikken og kropslig dannelse. Som forstander på Gymnastikefterskolen Stevns kommer du til at stå i spidsen for en særdeles veldrevet skole, der har god søgning af elever, en solid økonomi og gode rammer for fortsat udvikling. Skolen er kendetegnet ved en oprigtig hjemlig atmosfære, der kan mærkes af alle, der kommer på skolen – både medarbejdere, elever, forældre og besøgende.

Opgaven

Som forstander får du det overordnede ansvar for den daglige ledelse og langsigtede strategiske ledelse. Dette omfatter personaleledelse, budgetlægning og samarbejde med bestyrelsen om skolens drift og udvikling. Du skal være en synlig og inddragende leder for skolens dedikerede medarbejdere og sikre en balance mellem drift og udvikling af skolen.

Du bliver leder for en dedikeret medarbejdergruppe, der alle brænder for deres fag og for, at skolens elever lykkes i deres dannelsesrejse på skolen. Du skal sikre den rette inddragelse og delegering, så der skabes følgeskab til skolens udvikling hele vejen rundt. Hertil skal du kunne se mulighederne for fælles udvikling og samarbejde på tværs af faggrupper med fokus på dét, der skaber værdi for skolens elever.

Du skal understøtte ambitionen om at være blandt de bedste gymnastikefterskoler i landet gennem en tydelig strategisk retning for en anerkendende pædagogisk og kropslig dannelse. Derudover skal du være skolens ansigt udadtil og skabe gode netværk til gavn for skolens virke og renommé.

Personen

Som ny forstander forventes det, at du har en relevant uddannelsesbaggrund og ledelseserfaring – gerne inden for skolesystemet, kostskoler og/eller efterskoler med de mangefacetterede opgaver, det indebærer. Hertil skal du have en stærk faglig forståelse for både pædagogiske og gymnastikfaglige dannelsesmuligheder.

Du skal være en engageret leder, der kan inspirere og motivere medarbejderne og eleverne gennem en tydelig og anerkendende kommunikationsstil. Det er vigtigt at kunne sætte en klar retning og samtidig være åben for sparring og dialog for at sikre en god praksis og udvikling.

Derudover kræves der en solid økonomisk forståelse og erfaring med økonomistyring, da du skal kunne balancere skolens drift og udvikling. Du skal have evnen til at prioritere opgaver og delegere ansvar, så du kan skabe et stærkt ledelsesteam, og sikre, at skolens strategiske mål bliver opnået. Erfaring med konflikthåndtering og evnen til at navigere i et politisk landskab er også væsentlige kompetencer, som hjælper dig med at håndtere de udfordringer, der kan opstå i en skoleorganisation.

Endelig skal du være en synlig og nærværende leder, der brænder for skoleformen og skolens værdier. Du skal kunne skabe gode relationer både internt på skolen og eksternt med forældre og samarbejdspartnere. Dine kommunikative evner skal kunne begejstre og sætte klare rammer for skolens udvikling samtidig med, at du fremmer et godt arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab blandt medarbejdere og elever.

Ansøgning

Du kan læse mere om stillingen og Gymnastikefterskolen Stevns i stillings- og kompetenceprofilen.

Ansøgningsfrist: søndag den 10. november 2024

For yderligere information, kontakt gerne Anne Mette Weng Ellyton, bestyrelsesformand for Gymnastikefterskolen Stevns, tlf. 28 57 55 14, eller Carsten Lysdahl Søgaard, partner i MUUSMANN, tlf. 30 30 28 81.

Tiltrædelse: den 1. januar 2025

Hvis du ønsker at besøge skolen, kan du kontakte viceforstanderen på viceforstander@gymnastikstevns.dk